Tussen 15.00u en 21.00u, binnen het uur koud bier!

Groningen

Vul je geboortejaarmaanddag in

Om deze site te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.
Voor meer informatie klik hier of probeer opnieuw

Door dit formulier in te zenden, ga je akkoord met het cookie- en privacybeleid van deze website, en bevestig je dat je ouder bent dan 18.

Over ons

Wie is de bierkoerier?

Bavaria Bierkoerier (Biermans) is opgericht in 2002 met als doel studerend Groningen op een gemakkelijke manier van bier te voorzien en wordt in Groningen momenteel gerund door een groep van circa 15 studenten. Sinds 2010 is de Bavaria Bierkoerier uitgebreid, Tilburg mag zich nu ook tot de Bierkoerier familie rekenen.

Over ons

Waarom bierkoerier?

Biermans is een initiatief zonder winstoogmerk voor en door studenten. Dus heb je een lege ijskast? Slepen met kratten lauw bier is nu verleden tijd. Biermans, de gratis bezorgservice van Bavaria, brengt gekoelde kratten bier in de steden Groningen en Tilburg ijskoud voor je deur.

Ook voor evenementen

Iets te vieren? Wij kunnen in overleg voor evenementen gekoelde fusten, kratten bier, petflessen of blikken bier leveren. Bij minimaal 15 kratten bezorgen we ook buiten de stad in de provincie. We bezorgen je bier, halen de lege kratten weer op en verrekenen dan alleen het opgedronken bier.Voor meer informatie over de mogelijkheden en bezorgkosten, bel of mail ons dan.

Bier op je werk

Vrijdagmiddagborrel of iets te vieren? Bij een jaarlijkse afname van 200 kratten of meer kunnen wij een aantrekkelijk voorstel maken. Het is mogelijk om op rekening te bestellen en aan het eind van het jaar een korting op basis van daadwerkelijke afname te krijjgen. Voor meer informatie over de mogelijkheden en bezorgkosten, bel of mail ons dan. .

Groningen